Reklama
|
  |
Nabór na moderatora |
|
|
Wysłano: 6.10.2008, 16:40
|
|
Nadistota

Grupa: Administrator
|
Status: Offline
|
Jeśli któryś z naszych użytkowników jest zainteresowany objęciem funkcji "Moderatora" zapraszamy do zgłaszania się w tym temacie. Załoga forum zapozna się z propozycjami i zdecyduje kto się do tego nadaje. Przy zgłoszeniach proszę napisać czy masz jakieś doświadczenie w moderacji, dlaczego wy zasługujecie na to miejsce, a nie ktoś inny. Zostaniesz przyjęty na tygodniowy okres próbny jeśli się wykażesz to zostaniesz na stałe (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Podstawowe warunki jakie musi spełnić Moderator: -Niesamowita cierpliwość do userów -W razie konieczności, twarda ręka dla wszelkiej maści spamerów -Znajomość regulaminu -Minimum 16 lat -Sporo wolnego czasu -Minimum 30 postów na forum. Każde zgłoszenie zostanie rozpatrzone, oczywiście jeśli będziesz dobrze pełnił te funkcje to jest możliwość awansu ! ZGŁOSZENIA ROZPATRUJE SUPER MODERATOR Sky-YuWszystkich chętnych zapraszamy do pisania w tym temacie
Ta wypowiedź była edytowana przez Sky-Yu: 24.11.2009, 19:38
|
|
|
Wysłano: 25.10.2008, 22:00
|
|
Test Mod

Grupa: user
|
|
Witam, nazywam sie Krystian.
Mam dosc duzo wolnego czasu ( choc sa dni, ze wogole, ale zadko takie dni sie zdarzaja), mysle mam jakies pojecie o ''moderowaniu''. Moderowalem na, hmm.. 2 porzadnych forum, dosc rozwinietych, i na innych forum, mniej rozwinietych ;p
Znam zasady pisowni jezyka Polskiego, i nie ma ulgi dla spamerow. Z regulaminem rowniez sie zapoznalem.
Pozdrawiam, nova
|
|
|
Wysłano: 29.10.2008, 18:55
|
|
Coś już potrafi

|
|
Imię : Dawid Wiek : 18 lat Języki : PL , Angielski początkujący (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Czemu na Moderatora? : Byłem moderatorem na dwóch wielkich warezach z przyczyn oczywistych nie bede podawał nazw ( to tylko dla wglądu administracji). W warezach siedze juz od 4 lat dla kilku for upłem po 150 gb i moderowałem długo nastepnie sam zrezygnowałem ( z przczyn takich, ktore mogą poznać tylko admini gdymnie wybiorą). Znam sie na moderacji i szybko sie ucze. Jestem pomocny i uprzejmy a gdy trzeba potrafie zadziałać silną ręką. Myślę, że więcej nie musze pisać.
|
|
|
Wysłano: 1.11.2008, 18:49
|
|
Początkujący

|
|
Patryk 17 lat języki - angielski, podst. niemieckiego Z chęcią obejmę stanowisko moda na tym forum. Jestem doświadczony w tym fachu. Jestem aktywnym modem innego forum. Jestem sprawiedliwy (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) nie rzucam warnami po wszystkie strony, daje je tylko za ciężkie przewinienia, mogę poświęcić ok. 3 h dziennie na to forum, pisze poprawną polszczyzną. Napiszecie, że nie spełniam limitu postów. Jestem tu nowy i to szybko nadrobię (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Dacie mi miesiąc czasu a na forum będzie pełno moich wartościowych postów. Zawsze chętnie służę pomocą innym userom. Pozdrawiam Lord Henryk. Proszę o szybką odpowiedź.
|
|
|
Wysłano: 14.11.2008, 22:15
|
|
Stara się

|
Gadu-Gadu: 1342308 
|
Imię: Igor Wiek: 15 lat Języki: polski, podstawy niemieckiego, podstawy angielskiego Mam dość spore doświadczenie w moderacji, nie byłem nigdy moderatorem na warezie, ale byłem na forach o innych tematykach. Proszę nie brać za bardzo pod uwagę tego, że nie byłem nigdy modem na warezie, wiem co i jak. Regulamin znam. Dlaczego ja, a nie ktoś inny?: Ponieważ jak napisałem wyżej, mam dość duże doświadczenie jeśli chodzi o moderowanie.
-Niesamowita cierpliwość do userów - Cierpliwość... tak nie będzie z tym kłopotu. -W razie konieczności, twarda ręka dla wszelkiej maści spamerów - Spamerzy mogą mi skoczyć. -Znajomość regulaminu - Znam. -Sporo wolnego czasu - ok. 2, 3 godziny na dzień (albo więcej).
Czekam na odpowiedź.
|
|
|
Wysłano: 21.11.2008, 21:37
|
|
Alfa & omega

|
|
CYTAT(Joooker @ 21.11.2008, 20:05)  cześć wszystkim mam na imie Artur jestem cierpliwy zwłaszcza jak siedze przed pc a co za tym idzie mam mocne nerwy znam regulamin i lubie pomagać innym dlatego chciałbym być Modem na tej sronie lubie poznawać ludzi i dokonywać słusznych wyborów sprawnie władam językiem PL i angielskim od przyszłego roku będe sie uczył niemieckiego dózo czasu spędzam na komputeże i potrafie stosownie sie odnosić do sytuacji
pozdrawiam Już Ci pisałem na razie dość jest moderatorów na okresie próbnym, jeśli jakiegoś będziemy musieli usunąć z funkcji, automatycznie przydzielę Ci range. CYTAT(Madryt777 @ 21.11.2008, 19:46)  nova jeżeli byłeś moderatorem na jakichś forach to powinieneś wiedzieć, że pisanie posta pod postem to można nazwać spamem.... ale tu nie o to chodzi. Jeśli chodzi o dział DOWNLOAD, nie obowiązuje tam zasada, nie pisania posta pod postem, jeśli post nie zawiera identycznych linków jak ten wyżej.
|
|
|
Wysłano: 21.11.2008, 22:11
|
|
Znawca

Grupa: VIP
|
|
lecz i tak twierdze ( bez obrazy bo wiem że admin i mod ma zawsze racje) że mógł edytować posta np.
Witam, nazywam sie Krystian.
Mam dosc duzo wolnego czasu ( choc sa dni, ze wogole, ale zadko takie dni sie zdarzaja), mysle mam jakies pojecie o ''moderowaniu''. Moderowalem na, hmm.. 2 porzadnych forum, dosc rozwinietych, i na innych forum, mniej rozwinietych ;p
Znam zasady pisowni jezyka Polskiego, i nie ma ulgi dla spamerow. Z regulaminem rowniez sie zapoznalem.
Pozdrawiam, nova
EDIT://
To co, moge dostac triala na moda?
|
|
|
Wysłano: 12.12.2008, 20:17
|
|
Coś już potrafi

Grupa: VIP
|
|
Witam chciałem się zgłosić na to stanowisko Byłem moderatorem na paru forach nie koniecznie warezowych ale innych tematykach ... Imię: Dawid Wiek: 18 Dlaczego na moda?: Wydaję mi się że będę dobrze się sprawował podczas moich "służb" nigdy nie było skarg... Czasu mam mnóstwo... Cierpliwości jeszcze więcej... Twardej ręki spamowi nie zabraknie (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź...
|
|
|
Wysłano: 26.12.2008, 11:11
|
|
Nadistota

|
|
Sky-Yu wszystko wyjaśniłem ci na PW (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Wysłano: 4.01.2009, 15:01
|
|
Coś już potrafi

|
|
Jeśli w przyszłości zwolni się miejsce na modka lub będzie zapotrzebowanie na większą ilość personelu to zgłaszam swoją chęć podjęcia tego stanowiska. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
  |

Linki
|