Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołaczyć do naszej społecznosci wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Rejestracja jest darmowa. Dzięki niej zyskasz dostęp do całego serwisu!

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Collapse

Reklama

Zdjęcia, filmy, opowiadania za darmo
4 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nabór na moderatora
wypowiedziWysłano: 6.10.2008, 16:40
Wypowiedź #1
SzEwIoR

Nadistota
Ikona Grup
Grupa: Administrator
Status: Offline

Jeśli któryś z naszych użytkowników jest zainteresowany objęciem funkcji "Moderatora" zapraszamy do zgłaszania się w tym temacie. Załoga forum zapozna się z propozycjami i zdecyduje kto się do tego nadaje. Przy zgłoszeniach proszę napisać czy masz jakieś doświadczenie w moderacji, dlaczego wy zasługujecie na to miejsce, a nie ktoś inny.
Zostaniesz przyjęty na tygodniowy okres próbny jeśli się wykażesz to zostaniesz na stałe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Podstawowe warunki jakie musi spełnić Moderator:
-Niesamowita cierpliwość do userów
-W razie konieczności, twarda ręka dla wszelkiej maści spamerów
-Znajomość regulaminu
-Minimum 16 lat
-Sporo wolnego czasu
-Minimum 30 postów na forum.

Każde zgłoszenie zostanie rozpatrzone, oczywiście jeśli będziesz dobrze pełnił te funkcje to jest możliwość awansu !

ZGŁOSZENIA ROZPATRUJE SUPER MODERATOR Sky-Yu

Wszystkich chętnych zapraszamy do pisania w tym temacie

Ta wypowiedź była edytowana przez Sky-Yu: 24.11.2009, 19:38
Tags

Go to the top of the page
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 6.10.2008, 23:01
Wypowiedź #2
persono

Początkujący
Ikona Grup
Grupa: user
Gadu-Gadu: 771444

Witam , mam na imię Kamil i mam 15 lat.Myślę że podołał bym sprawą moderatora mam wiele wolnego czasu a lubie fora warezowe:) Znam się na skryptach i POLSKIEJ PISOWNI:)
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 7.10.2008, 2:04
Wypowiedź #3
DJSlick

Stara się
Ikona Grup

Witam, duzo nie bende mowil wienc prosto do tematu.

Imie: Lukasz
lat: 17
Jezyki: PL , Hispanski, Angielski.
Czemu na Moda? : Sam mialem Warez na Amerikansich Forach ale jak zwykle Hosty Darmowego Forum Znalezili mnie. Wienc jestem tu codziennie i sciagam. Mam duzo czasu. Spamery dla mnie sa niczym. I bardzo lubie jak jest czysto na forum.

Zyje w tej... Ameryca.. To mam inny czas o 6 Godzin do Tylu z Polski to jak o 15 jestem to nasz kochany Admin idze spac a ja ide do roboty ;] az to 6 rano polskiego czasu bo jak wiadamo tez trzeba pospac i ma sie szkole.

Mily, Wspanialy ,.... lol.

Dzienkuje Do zobaczenia.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 25.10.2008, 22:00
Wypowiedź #4
nova

Test Mod
Ikona Grup

Witam, nazywam sie Krystian.

Mam dosc duzo wolnego czasu ( choc sa dni, ze wogole, ale zadko takie dni sie zdarzaja), mysle mam jakies pojecie o ''moderowaniu''. Moderowalem na, hmm.. 2 porzadnych forum, dosc rozwinietych, i na innych forum, mniej rozwinietych ;p

Znam zasady pisowni jezyka Polskiego, i nie ma ulgi dla spamerow. Z regulaminem rowniez sie zapoznalem.

Pozdrawiam, nova
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 26.10.2008, 20:56
Wypowiedź #5
nova

Test Mod
Ikona Grup

To co, moge dostac triala na moda?
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 29.10.2008, 18:55
Wypowiedź #6
Scooter

Coś już potrafi
Ikona Grup

Imię : Dawid
Języki : PL , Angielski początkujący (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Czemu na Moderatora? : Byłem moderatorem na dwóch wielkich warezach z przyczyn oczywistych nie bede podawał nazw ( to tylko dla wglądu administracji). W warezach siedze juz od 4 lat dla kilku for upłem po 150 gb i moderowałem długo nastepnie sam zrezygnowałem ( z przczyn takich, ktore mogą poznać tylko admini gdymnie wybiorą). Znam sie na moderacji i szybko sie ucze. Jestem pomocny i uprzejmy a gdy trzeba potrafie zadziałać silną ręką. Myślę, że więcej nie musze pisać.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 1.11.2008, 18:49
Wypowiedź #7
Lord Henryk

Początkujący
Ikona Grup

Patryk
17 lat
języki - angielski, podst. niemieckiego
Z chęcią obejmę stanowisko moda na tym forum. Jestem doświadczony w tym fachu. Jestem aktywnym modem innego forum. Jestem sprawiedliwy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nie rzucam warnami po wszystkie strony, daje je tylko za ciężkie przewinienia, mogę poświęcić ok. 3 h dziennie na to forum, pisze poprawną polszczyzną. Napiszecie, że nie spełniam limitu postów. Jestem tu nowy i to szybko nadrobię (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dacie mi miesiąc czasu a na forum będzie pełno moich wartościowych postów. Zawsze chętnie służę pomocą innym userom. Pozdrawiam Lord Henryk. Proszę o szybką odpowiedź.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 14.11.2008, 22:15
Wypowiedź #8
Rider112

Stara się
Ikona Grup
Gadu-Gadu: 1342308

Imię: Igor
Języki: polski, podstawy niemieckiego, podstawy angielskiego
Mam dość spore doświadczenie w moderacji, nie byłem nigdy moderatorem na warezie, ale byłem na forach o innych tematykach. Proszę nie brać za bardzo pod uwagę tego, że nie byłem nigdy modem na warezie, wiem co i jak. Regulamin znam.
Dlaczego ja, a nie ktoś inny?: Ponieważ jak napisałem wyżej, mam dość duże doświadczenie jeśli chodzi o moderowanie.

-Niesamowita cierpliwość do userów - Cierpliwość... tak nie będzie z tym kłopotu.
-W razie konieczności, twarda ręka dla wszelkiej maści spamerów - Spamerzy mogą mi skoczyć.
-Znajomość regulaminu - Znam.
-Sporo wolnego czasu - ok. 2, 3 godziny na dzień (albo więcej).

Czekam na odpowiedź.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 21.11.2008, 20:46
Wypowiedź #9
Madryt

Znawca
Ikona Grup
Grupa: VIP

nova jeżeli byłeś moderatorem na jakichś forach to powinieneś wiedzieć, że pisanie posta pod postem to można nazwać spamem.... ale tu nie o to chodzi.

Mam na imię Mateusz, mam 16 lat ... dużo przebywam na różnych forach warezowych i mam trochę pojęcia o moderowaniu gdyż miałem założoną swoją stronkę ( co prawda na darmowym forum, no ale już coś ) .... mam dużo wolnego czasu szczególnie od godziny 16 ... co mam jeszcze napisać hmm... myślę że poradził bym sobie na tej specjalnej funkcji którą jest moderator
ale to zależy od was czy dacie mi szanse sprawdzenia się.

Pozdro.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 21.11.2008, 21:37
Wypowiedź #10
Dr R.I.P

Alfa & omega
Ikona Grup
Ikona Grup

CYTAT(Joooker @ 21.11.2008, 20:05) *
cześć wszystkim mam na imie Artur jestem cierpliwy zwłaszcza jak siedze przed pc a co za tym idzie mam mocne nerwy znam regulamin i lubie pomagać innym dlatego chciałbym być Modem na tej sronie lubie poznawać ludzi i dokonywać słusznych wyborów sprawnie władam językiem PL i angielskim od przyszłego roku będe sie uczył niemieckiego dózo czasu spędzam na komputeże i potrafie stosownie sie odnosić do sytuacji

pozdrawiam

Już Ci pisałem na razie dość jest moderatorów na okresie próbnym, jeśli jakiegoś będziemy musieli usunąć z funkcji, automatycznie przydzielę Ci range.

CYTAT(Madryt777 @ 21.11.2008, 19:46) *
nova jeżeli byłeś moderatorem na jakichś forach to powinieneś wiedzieć, że pisanie posta pod postem to można nazwać spamem.... ale tu nie o to chodzi.

Jeśli chodzi o dział DOWNLOAD, nie obowiązuje tam zasada, nie pisania posta pod postem, jeśli post nie zawiera identycznych linków jak ten wyżej.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 21.11.2008, 22:11
Wypowiedź #11
Madryt

Znawca
Ikona Grup

lecz i tak twierdze ( bez obrazy bo wiem że admin i mod ma zawsze racje) że mógł edytować posta
np.

Witam, nazywam sie Krystian.

Mam dosc duzo wolnego czasu ( choc sa dni, ze wogole, ale zadko takie dni sie zdarzaja), mysle mam jakies pojecie o ''moderowaniu''. Moderowalem na, hmm.. 2 porzadnych forum, dosc rozwinietych, i na innych forum, mniej rozwinietych ;p

Znam zasady pisowni jezyka Polskiego, i nie ma ulgi dla spamerow. Z regulaminem rowniez sie zapoznalem.

Pozdrawiam, nova

EDIT://

To co, moge dostac triala na moda?
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 21.11.2008, 23:12
Wypowiedź #12
Dr R.I.P

Alfa & omega
Ikona Grup
Ikona Grup

To co napisałem wyżej do Joookera tyczy się też innych. Na razie proszę nie pisać o moda. Niebawem wszystko się wyjaśni.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 8.12.2008, 0:02
Wypowiedź #13
fovorek@o2.pl

Początkujący
Ikona Grup

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 12.12.2008, 20:17
Wypowiedź #14
gondek222

Coś już potrafi
Ikona Grup

Witam chciałem się zgłosić na to stanowisko
Byłem moderatorem na paru forach nie koniecznie warezowych ale innych tematykach ...
Imię: Dawid
Dlaczego na moda?: Wydaję mi się że będę dobrze się sprawował podczas moich "służb" nigdy nie było skarg...

Czasu mam mnóstwo... Cierpliwości jeszcze więcej... Twardej ręki spamowi nie zabraknie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź...
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 16.12.2008, 18:05
Wypowiedź #15
Dr R.I.P

Alfa & omega
Ikona Grup
Ikona Grup

Wszystkie zgłoszenia zostały rozpatrzone wg uznania administracji forum. Jeśli masz zamiar wykazać się "słomianym zapałem" lepiej nie pisz zgłoszenia. Jak na razie 1 moderator jest naprawdę zainteresowany pełnieniem tej funkcji.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 23.12.2008, 20:11
Wypowiedź #16
spaczenie

Gaduła
Ikona Grup
Gadu-Gadu: 4522880

Paweł
21l.
studia: informatyczne
zainteresowania: polowanie na spamerów (chyba, że się w hydeparku schowają, wrrrrr...)
umiejętności: znajomość ortografii, angielski zaawansowany,białoruski/rosyjski średni, cierpliwy kiedy trzeba, początkująca walka z html (mam nadzieję, że później będzie php)

Pozdro
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 25.12.2008, 19:03
Wypowiedź #17
Gerald

Coś już potrafi
Ikona Grup

Zgłaszam swoją kandydaturę.
Adrian lat 20. Sporo czasu wolnego.
Student.
Byłem kiedyś adminem forum gildi Fallows of Death.

Jeśli się zgłaszam oznacZa to iż spełniam stawiane wymaganie.
Pozdrawiam, liczę na odpowiedz w tej sprawie.
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 26.12.2008, 2:14
Wypowiedź #18
Sky-Yu

Ekspert
Ikona Grup
Ikona Grup
Grupa: Super Mod
Gadu-Gadu: 8940156

Chętnie zostanę moderatorem.
Jestem Adam mam 18.Mam sporo czasu wolnego. Jestem też aktywny na innych wazerach nie pełnie tam żadnej konkretnej funkcji dlatego mam dużo czasu do tego wazera. Dużo też uploaduje na tym wazerze jestem krótko ale już zdążyłem udostępnić parę ciekawych rzeczy głównie programy.Uploaduje głównie na darkwarez ale nie znałem wcześniej tego wazera więc zaczynam i tu. Mam dużo cierpliwości do innych i jestem stanowczy w tym co robię, robie to sumiennie i dokładnie.Nienawidzę spamerów.Doświadczenie kiedyś miałem własne forum z ekstremalnymi sportami głównie sztuki walki.Chciałbym ściągnąć na te forum więcej ludzi żeby pokaz że jest więcej dobrych wazerów w Polsce. Chciałbym rozwinąć te działy które są omijane przez użytkowników nie cieszą się powodzeniem.Lubie ludzi którzy mają innowacyjne pomysły jestem otwarty na propozycje.
Pozdrawiam
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 26.12.2008, 11:11
Wypowiedź #19
SzEwIoR

Nadistota
Ikona Grup

Sky-Yu wszystko wyjaśniłem ci na PW (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
wypowiedziWysłano: 4.01.2009, 15:01
Wypowiedź #20
Gerald

Coś już potrafi
Ikona Grup

Jeśli w przyszłości zwolni się miejsce na modka lub będzie zapotrzebowanie na większą ilość personelu to zgłaszam swoją chęć podjęcia tego stanowiska. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.03.2010, 1:56